DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.794.311,35 -0,48%

Mehmet Akif Üstündağ Yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı

Mehmet Akif Üstündağ, 6. Olağan Genel Kurul'da Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığına yeniden seçildi.

Yayın Tarihi: 18.10.2024 15:01
Güncelleme Tarihi: 18.10.2024 15:01

Mehmet Akif Üstündağ Yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı

Mehmet Akif Üstündağ Yeniden Seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu, Crowne Plaza Ankara'da gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıda,Mehmet Akif Üstündağ, başkanlık koltuğuna yeniden oturdu.

Başkanlık Seçimi Sonuçları

Başkanlık için Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Kullanılan toplam 218 oyun 12195 oy aldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Üstündağ’ın Mesajları

2016 yılından bu yana görevde bulunan Üstündağ, bu seçimle birlikte üst üste üçüncü kez bu koltuğu kazanmış oldu. Seçim sonrası camiaya seslenen Üstündağ, kazanmış olduğu bu başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Türk voleyboluna hayırlı olmasını temenni etti.

Kulüplere Destek Sözleri

Federasyonun başarılarının ardında kulüplerin olduğunu vurgulayan Üstündağ; "Bu hikaye ilmek ilmek örüldü. Kulüplere desteklerimiz artarak devam edecektir. Kulüpler olmazsa federasyon bir hiçtir. Kulüplerimizle her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası Müjdesi

Bunun yanı sıra Üstündağ, heyecan verici bir müjdeyi de paylaştı: 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası, Türkiye'de gerçekleştirilecek. Bu gelişme, voleybol camiasında büyük bir coşku yaratacak.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı