DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,26 -0,11%
ALTIN
5.875,5 0,54%
BITCOIN
3.720.315,43 -1,45%

Mart Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, mart ayı için 6,2 milyar lira yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 10.03.2025 10:58
Güncelleme Tarihi: 10.03.2025 10:58

Mart Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mart ayına yönelik toplam 6,2 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu.

Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirmeye devam ettiklerini vurguladı.

Engelli ve yaşlı bireylerin toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız bir yaşam sürdürebilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yanlarında olduklarını belirten Göktaş, "Bu doğrultuda, mart ayı için 3,5 milyar lira yaşlı aylığı ve 2,7 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 6,2 milyar lira tutarındaki sosyal yardımları hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı