Tekirdağ açıklarında denizde yüzen karaca görüntülendi
Olay, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesi açıklarında meydana geldi. Tekneyle denize açılan vatandaşlar, bir süre sonra su yüzeyinde hareket eden bir canlı fark etti.
Vatandaşların gözünden anlar:
İlk bakışta ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar hayvana yaklaştıklarında bunun bir karaca olduğunu gördü. Söz konusu anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.
Karacanın denizdeki hali ve bilinmeyenler:
Görüntülerde karacanın başını suyun üzerinde tutarak yüzdüğü ve denizde ilerlemeye devam ettiği dikkat çekiyor. Hayvanın nasıl denize girdiği ve kıyıya ulaşıp ulaşmadığına ilişkin bilgi edinilemedi.
Olayla ilgili olarak bölgeden veya yetkililerden ek bir açıklama yapılmadı; mevcut kayıtlar, tekne yolcularının gözlemine dayanmaktadır.
TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE TEKNEYLE DENİZE AÇILAN VATANDAŞLAR, MARMARA DENİZİ'NDE YÜZEN BİR KARACAYLA KARŞILAŞTI. KARACANIN DENİZDE İLERLEDİĞİ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ.