Real Madrid basketbolcusu Mario Hezonja, THY Avrupa Ligi'nde bir maç men cezası aldı. Avrupa Ligi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hezonja'nın, Real Madrid'in Monaco ile oynadığı 24. hafta müsabakasında hakemlere karşı gerçekleştirdiği saygısız hareket nedeniyle bir maç men ve 5 bin avro para cezası verildi.
Bu ceza sonucunda Hezonja, Real Madrid'in yarın Fenerbahçe Beko ile yapacağı 26. hafta maçında forma giyemeyecek. Ayrıca, Panathinaikos AKTOR Başantrenörü Ergin Ataman, Zalgiris ile gerçekleştirilen 23. hafta karşılaşmasında hakem talimatlarına uymadığı gerekçesiyle 6 bin avro para cezasına çarptırıldığı duyuruldu.
Bu karşılaşma sırasında yaşanan taraftar olayları nedeniyle, iki takıma da iki bin avro para cezası verildiği bildirildi.