Mardin'de otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Olay, Kızıltepe-Artuklu kara yolunun Turgut Özal Mahallesi mevkiinde dün gerçekleşti.
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgilere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Kamile Günsever (78)'e bir otomobil çarptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Günsever, ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Soruşturma ve değerlendirme
Olayla ilgili olarak emniyet ekipleri tarafından başlatılan inceleme sürüyor. Kazanın oluş nedenine ilişkin deliller toplanmakta, tanık ifadeleri alınmakta ve olay yerindeki koşullar değerlendirilmektedir. Bu tür trafik kazalarında soruşturma kapsamında genellikle sürücü ifadesi, araç incelemesi ve varsa güvenlik kamerası kayıtları incelenir.
Yetkililer kaza sonrası güvenlik önlemlerinin ve yaya geçitlerinin önemine işaret ederken, benzer olayların önlenmesi için hız denetimleri, aydınlatma ve yaya güvenliği uygulamalarının gerektiğini vurgulayabilirler. Olayla ilgili resmî açıklamalar ve soruşturma sonuçları bekleniyor.
MARDİN'İN KIZILTEPE İLÇESİNDE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA HAYATINI KAYBETTİ.