Mantar toplama gezisi Pamukova'da saldırıyla sonuçlandı

Pamukova Kazımiye'de mantar toplarken ayının saldırısına uğrayan 67 yaşındaki R.E., çevredekilerin müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 02.11.2026 11:29
Güncelleme Tarihi: 02.11.2026 11:30

Mantar toplama gezisi Pamukova'da saldırıyla sonuçlandı

Mantar toplama gezisi Pamukova'da saldırıyla sonuçlandı

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde mantar toplamak için ormana giren bir kişi, ayının saldırısına uğrayarak yaralandı. Olayda yaralanan R.E. (67), çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı ve tedavi için sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

Olayın ayrıntıları:

Olay, Pamukova'ya bağlı Kazımiye Mahallesi Düdüklü mevkiindeki ormanlık alanda gerçekleşti. Mantar toplamak maksadıyla bölgeye giren R.E., aniden ortaya çıkan bir ayının saldırısına uğradı. Saldırı sırasında R.E.'nin baş, boyun ve el bölgelerine darbeler geldiği bildirildi.

Müdahale ve tedavi:

Saldırıyı duyan çevredeki vatandaşlar, yüksek sesle bağırarak ayıyı bölgeden uzaklaştırdı ve durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı önce Pamukova Devlet Hastanesi'ne, ardından daha ileri tetkik ve tedavi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH)'ye sevk edilerek tedavi altına alındı.

}

PAMUKOVA İLÇESİNDE ORMANLIK ALANA MANTAR TOPLAMAYA GİDEN 67 YAŞINDAKİ ADAM, AYININ SALDIRISINA...

PAMUKOVA İLÇESİNDE ORMANLIK ALANA MANTAR TOPLAMAYA GİDEN 67 YAŞINDAKİ ADAM, AYININ SALDIRISINA UĞRAYARAK YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.