Manisalı minik güreşçilerden 11 madalyalık çıkış

Ankara'da düzenlenen Grekoromen Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Manisalı sporcular 4 gümüş ve 7 bronzla toplam 11 madalya kazanarak Manisa'ya gurur yaşattı.

Yayın Tarihi: 29.07.2026 13:49
Güncelleme Tarihi: 29.07.2026 13:49

Manisalı minik güreşçilerden 11 madalyalık çıkış

Manisalı minik güreşçilerden 11 madalyalık çıkış

Ankara'da düzenlenen Grekoromen Güreş Minikler Türkiye Şampiyonası'nda Manisa'yı temsil eden sporcular, farklı sıkletlerde gösterdikleri performansla kente önemli bir başarı getirdi. Organizasyonda mücadele eden ekip, 4 gümüş ve 7 bronz madalya ile toplam 11 madalya kazanarak kürsüye çıkmayı başardı.

şampiyonanın ölçeği ve Manisa'nın performansı:

Türkiye'nin dört bir yanından yaklaşık 10 bin sporcunun katıldığı bu kapsamlı altyapı organizasyonunda Manisalı güreşçiler, zorlu rakiplerle kıyasıya mücadele etti. Çok sıkletli rekabette elde edilen dereceler, takımın geniş bir kadroda istikrarlı sonuçlar alabildiğini gösterdi ve Manisa için moral kaynağı oldu.

altyapı çalışmaları ve gelecek adına umutlar:

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, dereceye giren sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek şu sözleri paylaştı: "Sporcularımızın böylesine yoğun katılımlı ve rekabet düzeyi yüksek bir şampiyonadan 11 madalyayla dönmesi son derece kıymetli. Bu sonuç, antrenörlerimizin planlı çalışmalarının ve sporcularımızın minderde ortaya koyduğu mücadelenin bir göstergesidir. Manisa güreşinin geleceği adına umut veren bu başarıda emeği bulunan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Genç sporcularımızı desteklemeye ve yeni başarıların önünü açmaya devam edeceğiz."

Elde edilen dereceler, Manisa'da güreş altyapısına yönelik sürdürülen planlı çalışmaların meyvesi olarak değerlendiriliyor. Antrenörlerin programlı çalışmaları ve sporcuların gösterdiği azim, kentin gelecekte de ulusal müsabakalarda söz sahibi olacağının işareti olarak değerlendiriliyor.

ANKARA'DA DÜZENLENEN GREKOROMEN GÜREŞ MİNİKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA MANİSALI SPORCULAR...

ANKARA'DA DÜZENLENEN GREKOROMEN GÜREŞ MİNİKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA MANİSALI SPORCULAR, YAKLAŞIK 10 BİN SPORCUNUN MÜCADELE ETTİĞİ ORGANİZASYONDA 4 GÜMÜŞ VE 7 BRONZ OLMAK ÜZERE TOPLAM 11 MADALYA KAZANARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!