Manisa Turgutlu'da servis otobüsü alev aldı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçi servisi olarak kullanılan bir otobüs, işçileri almaya gitmek üzereyken aniden alev aldı. Olay, Mustafa Kemal Mahallesi Kervan Yolu mevkiinde gerçekleşti.
Olayın detayları
Edinilen bilgiye göre, sürücü Muhammet D. idaresindeki 45 AUG 068 plakalı servis otobüsü hareket etmek üzereyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Yangın sırasında servis aracının boş olduğu öğrenildi ve bu durum olası bir faciayı önledi.
Müdahale ve inceleme
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında otobüsün yanında park halinde bulunan 4 motosiklet zarar görürken, can kaybı veya yaralanma bildirilmedi.
Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için yetkili birimlerce inceleme başlatıldı.
MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE İŞÇİ SERVİSİ OLARAK KULLANILAN BİR OTOBÜS, İŞÇİLERİ ALMAYA GİTMEK ÜZEREYKEN ALEV ALDI.