Manisa Turgutlu'da 4 kişinin öldürüldüğü saldırı: Şüpheli gözaltında

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 31 Mart 2026'da bir şüpheli, boşanma aşamasındaki eşi ve ailesinden 3 kişiyi başlarından vurarak öldürdü; zanlı kısa sürede yakalandı.

Yayın Tarihi: 31.03.2026 10:45
Güncelleme Tarihi: 31.03.2026 10:45

Manisa Turgutlu'da 4 kişinin öldürüldüğü saldırı: Şüpheli gözaltında

Manisa Turgutlu'da 4 kişinin öldürüldüğü saldırı: Şüpheli gözaltında

Olay ve soruşturma detayları

31 Mart 2026 günü saat 04.04'te Turgutlu ilçesi Kabaçınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ömer Coşkun isimli şüphelinin, boşanma aşamasındaki eşi Sariye Coşkun ile kayınpederi Musa Girgin, kayınvalidesi Fadime Girgin ve kayınbiraderi 13 yaşındaki Yusuf Can Girgin'i başlarından silahla vurarak öldürdüğü bildirildi.

Silah sesleri üzerine yapılan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın ardından kaçan şüpheli, güvenlik güçlerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı; adli tahkikatın titizlikle sürdüğü belirtildi.

Manisa'da dehşet gecesi: Boşanma aşamasındaki eşini ve ailesini katletti

Manisa'da dehşet gecesi: Boşanma aşamasındaki eşini ve ailesini katletti

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.