Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin yüksek kesimlerinde kısa süreli kar yağışı
Gece başlayan yağış sabah etkili oldu, kar kısa süre sonra eridi
Gece saatlerinde etkili olan soğuk hava sonucunda Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin yüksek kesimlerinde kısa süreli kar yağışı görüldü.
Kar, ilçeye bağlı Dadağlı, Dindarlı, Karacaali, Kızılçukur, Beyharmanı ve Şeyhdavutlar mahallelerinde etkili oldu. Vatandaşlar sabah evlerinden çıktıklarında çevrenin beyaz örtüyle kaplandığını gözlemledi.
Kısa süre toprak üzerinde kalan kar, hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte eridi.
Kar yağışının özellikle çiftçileri sevindirdiği belirtildi. Dadağlı Mahallesi sakinlerinden İlyas Tosun, "Kar yağışı bizleri sevindirdi. Ancak kısa süre sonra eridi, buna da şükürler olsun. Kış aylarının bu yıl soğuk ve yağışlı geçmesi bizler için çok iyi olur" dedi.
MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDE SABAHA KARŞI ETKİLİ OLAN SOĞUK HAVA İLE BİRLİKTE, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KISA SÜRELİ KAR YAĞIŞI GÖRÜLDÜ.