Manisa Demirci'de kaybolan 59 yaşındaki Şerife Çınar için arama çalışmaları ikinci gününde
Arama faaliyetleri ve katılan birimler
Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolan 59 yaşındaki Şerife Çınar'ı bulma çalışmaları ikinci gününde de sürüyor. AFAD, Jandarma, Polis ve Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri'ne İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve çeşitli gönüllü kuruluşlar da destek veriyor.
Arama faaliyetleri ilçe merkezi ile birlikte kaplıca, Yortan Deresi ve Kırüstü mevkilerindeki arazilerde yoğunlaştırıldı. Ekipler tarla ve arazilerin yanı sıra ilçedeki metruk binalarda da geniş çaplı arama gerçekleştiriyor.
Aileden gelen açıklama
Çamlıça Mahallesi'nde ikamet eden Şerife Çınar'ın eniştesi Ahmet Güler, hayatından endişe ettiklerini belirtti. Güler, "2 Ocak'ta kayıp olduğunu öğrendik. Emniyete bilgi verdik. 21 Aralık'ta Manisa'dan beraber döndük evine bıraktım. Şerife 24 Aralık'ta Menderes Bulvarı'nda bir marketten alışveriş yapmış. 31 Aralık akşam saatlerinde en son komşuları tarafından evine yakın bir parkın oralarda görülmüş. Ekipler her yere bakıyor. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.
Arama çalışmaları, ilgili birimlerin koordinasyonu ile aralıksız devam ediyor.
MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE KAYBOLAN 59 YAŞINDAKİ KADININ BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMALAR İKİNCİ GÜNÜNDE DE DEVAM EDİYOR.