Manisa'da Yılbaşında 3 Bin 150 Kolluk Kuvveti Görev Alacak

Manisa'da yılbaşı için 3 bin 150 kolluk kuvveti güvenliği sağlamak üzere görevlendirildi.

Yayın Tarihi: 31.12.2024 21:12
Güncelleme Tarihi: 31.12.2024 21:12

Manisa'da Yılbaşında 3 Bin 150 Kolluk Kuvveti Görev Alacak

Manisa'da Yılbaşı Güvenlik Tedbirleri

Manisa Valisi Vahdettin Özkan, il genelinde yılbaşı tedbirleri kapsamında toplamda 3 bin 150 kolluk kuvvetinin görev alacağını bildirdi.

Alınan Güvenlik Önlemleri

Vali Özkan, Manisalıların yılbaşını huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı. Kentin her noktasında denetim ve kontrollerin yapılacağını belirten Özkan, şunları ifade etti:

"Yılbaşında il Emniyet Müdürlüğümüz trafik ve asayiş hizmetlerinde 297 ekip ve 1938 personel, İl Jandarma Komutanlığımız ise 300 tim ve 1212 personel ile görev başında olacak. Aynı zamanda dron ve dedektör köpeklerle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği sağlanacak."

Sağlık Hizmetleri ve Denetimler

Manisa'da sağlık hizmetleri için 76 ambulans ve 1385 sağlık personeli de hazır bulunacak. Özkan, yılbaşı öncesinde son 10 günde 565 gıda ve hijyen denetimi gerçekleştirdiklerini ekledi.

Manisa'da, yılbaşı tedbirleri kapsamında 3 bin 150 kolluk kuvveti görev yapacak. Manisa Valisi...

Manisa'da, yılbaşı tedbirleri kapsamında 3 bin 150 kolluk kuvveti görev yapacak. Manisa Valisi Vahdettin Özkan (ortada), konuya ilişkin açıklama yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı