Manisa'da Plastikk Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

Yunusemre'deki plastik fabrikasında çıkan yangın, hızlı müdahale ile kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 31.07.2024 18:38
Güncelleme Tarihi: 31.07.2024 18:38

Manisa'da Plastikk Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

GÜNCELLEME: Manisa'daki Yangın Kontrol Altına Alındı

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, mobilyalara plastik ayak üreten bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıktığı yer, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi olarak belirtiliyor.

Yangının Sebebi Henüz Belirsiz

Fabrikanın çalışanları durumu hemen ilgili makamlara iletti; bunun üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yangın, rüzgar etkisiyle yakındaki başka bir fabrikanın bahçesine de sıçradı. Yangın sırasında yükselen yoğun siyah duman, kentin birçok noktasından görüldü.

Olay Yerinde İnceleme Yapıldı

Yunusemre Kaymakam Vekili ve Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, olay yerinde incelemede bulundu. AA muhabirine açıklamalarda bulunan Genel, yangının ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındığını belirtti. "İhbar saat 13:51'de geldi ve kısa sürede itfaiye ekipleri müdahale etti. 1.5 saat süren bir mücadele sonuçlandı ve yangın kontrol altına alındı. Şu anda soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Ölü veya yaralı olmaması sevindirici," diye ifade etti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı