DOLAR
42,55 -0,02%
EURO
49,5 0%
ALTIN
5.734,66 -0,2%
BITCOIN
3.819.566,32 0%

Manisa'da FETÖ Operasyonu: 10 Şüpheli Gözaltına Alındı

Manisa merkez, Akhisar ve Kırkağaç'ta FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda 10 şüpheli yakalandı; aralarında ihraç edilmiş bir komiser ve bir mühendis var.

Yayın Tarihi: 17.10.2025 17:24
Güncelleme Tarihi: 17.10.2025 17:24

Manisa'da FETÖ Operasyonu: 10 Şüpheli Gözaltına Alındı

Manisa'da FETÖ operasyonunda 10 şüpheli yakalandı

Manisa merkez ile Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde düzenlenen operasyonda Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 10 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi ve şüpheliler gözaltına alındı.

Operasyonun ayrıntıları

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında yakalananlar arasında meslekten ihraç edilmiş bir komiser ile kentte faaliyet gösteren bir fabrikada görev yapan mühendis de bulunuyor.

İşlemler ve soruşturma

Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü ve adli işlemler ile soruşturma sürüyor. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın seyrine göre ek adımların atılması bekleniyor.

Önemli: İddialara ilişkin resmi kurum açıklamaları ve adli süreç tamamlanana dek soruşturma içeriği değişebilir; hukuki süreç ve kanuni işlemler takip edilecektir.

Manisa merkez, Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik...

Manisa merkez, Akhisar ve Kırkağaç ilçelerinde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı