Manavgat'ta önündeki araca çarpmamak için fren yapan motosikletli kadın yaralandı

Manavgat Yukarı Hisar Mahallesi'nde önündeki araca çarpmamak için fren yapan motosiklet sürücüsü Aysel S. devrildi, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yayın Tarihi: 23.11.2025 10:13
Güncelleme Tarihi: 23.11.2025 10:13

Manavgat'ta önündeki araca çarpmamak için fren yapan motosikletli kadın yaralandı

Manavgat'ta önündeki araca çarpmamak için fren yapan motosikletli kadın yaralandı

Kaza ve müdahale

Antalya'nın Manavgat ilçesi Yukarı Hisar Mahallesi Şelale Caddesi'nde meydana gelen kazada, 07 BZA 336 plakalı motorlu bisikletin sürücüsü Aysel S., Hastane Caddesi istikametine seyir halindeyken 7030 Sokak kesişimine geldiğinde önündeki araca çarpmamak için fren yaptı.

Motosiklet sürücüsü fren sonrası kontrolünü kaybederek devrildi ve sürüklendi. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücüye olay yerinde 112 sağlık ekipleri müdahale etti; yaralı daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazanın oluş şekli, sürücünün ani frenleme sonucu kontrolünü kaybetmesi olarak kayıtlara geçti.

MANAVGAT İLÇESİNDE ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPMAMAK İÇİN FREN YAPIP DEVRİLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KADIN...

MANAVGAT İLÇESİNDE ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPMAMAK İÇİN FREN YAPIP DEVRİLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KADIN YARALANDI.

MANAVGAT İLÇESİNDE ÖNÜNDEKİ ARACA ÇARPMAMAK İÇİN FREN YAPIP DEVRİLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KADIN...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.