Malatya'da otomobil dükkanın içine girdi, güvenlik kamerası kaydetti
Malatya'nın Battalgazi ilçesi Yeşilçam Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, cadde üzerindeki bir dönerciye gelen müşteri aracı park etmek istediği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil iş yerine girdi.
Olayın ayrıntıları
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde olay anında iş yeri içerisindeki çalışanlar ve müşterilerin büyük panik yaşadığı görülüyor. Görüntülerde, cam kenarında oturan bir kişinin kasaya kadar sürüklendiği anlar yer alıyor. İşletme çalışanları olayın bir anda geliştiğini belirtti.
Şans eseri yaralanan olmadığı bildirildi ancak iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Güvenlik kameraları ve inceleme süreci
Olayın kayıt altına alınması, yaşanan panik anlarının ve hasarın boyutunun tespiti açısından önemli rol oynuyor. Yetkililerin olayla ilgili yapacağı inceleme, kaza nedeninin netleştirilmesi ve benzer olayların önlenmesi adına belirleyici olacak.
İş yeri ve sürücüler için kısa öneriler
İşletmeler için: Cadde kenarındaki dükkanlarda bariyer, takviye cam veya araç darbesine karşı koruyucu düzenlemeler gözden geçirilebilir. Sürücüler için: Park manevralarında hız kontrolü ve çevreye dikkat, benzer kazaların önlenmesine yardımcı olur. Bu tür tedbirler, hem can güvenliğini hem de maddi zararı azaltabilir.
MALATYA'DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL DÖNERCİ DÜKKANINA GİRDİ. YAŞANAN PANİK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.