Malatya'da oltaya martı takıldı

Malatya Keban Barajı'nda amatör balıkçıların oltasına martı takıldı; Emre Budak ve Emre Sarıgül martıyı kurtarıp kontrol sonrası doğaya bıraktı.

Yayın Tarihi: 20.07.2026 10:35
Güncelleme Tarihi: 20.07.2026 10:57

Malatya'da oltaya martı takıldı

Malatya'da oltaya martı takıldı

Olayın ayrıntıları

Malatya'nın Arguvan-Arapgir yolu üzerindeki Keban Barajı'nda amatör balıkçıların oltasına balık yerine bir martı takıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Oltada martının takıldığını fark eden amatör balıkçılar Emre Budak ile Emre Sarıgül, martıyı dikkatle oltadan çıkardı. Yapılan müdahalede martının sağlık durumunun iyi olduğu görüldü.

Bir süre kontrol altında tutulan martı, daha sonra yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.

MALATYA'DA AMATÖR BALIKÇILARIN OLTASINA BALIK YERİNE MARTI TAKILDI. O ANLAR CEP TELEFONU...

MALATYA'DA AMATÖR BALIKÇILARIN OLTASINA BALIK YERİNE MARTI TAKILDI. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ.

MALATYA'DA AMATÖR BALIKÇILARIN OLTASINA BALIK YERİNE MARTI TAKILDI. O ANLAR CEP TELEFONU...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.