Malatya'da husumetli gruplar arasında silahlı kavga: 2 gözaltı
Olay, saat 22.30'da Battalgazi ilçesi Çamurlu Mahallesi Venk Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan Ş.E. ile S.M. ile M.K. bölgede görüşmek üzere bir araya geldi.
Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu M.K. sağ ayak topuğundan yaralandı. Yaralı şahıs kendi imkanlarıyla Battalgazi Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı.
Polis müdahalesi ve deliller
Bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri yol üzerindeki kan izlerini fark ederek inceleme başlattı. Yapılan çalışmada kan izlerinin hastaneye kendi imkanlarıyla giden M.K.'ye ait olduğu belirlendi.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler, 1 adet bıçak, 1 adet dolu tüfek kartuşu, 4 adet boş kartuş ve bir çift terlik buldu.
Gözaltılar ve soruşturma
Olayın şüphelileri olduğu değerlendirilen Ş.E. ile S.M. suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
TOPUĞUNDAN TÜFEKLE VURULAN ŞAHIS HASTANEYE KENDİ İMKANLARIYLA GİTTİ: 2 GÖZALTI