Malatya'da baba eşi ve kızını öldürdü, bir kızını yaraladı

Malatya'da psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen N.T., aile içi tartışma sırasında eşi F.T. ile bir kızını öldürdü, diğer kızını yaraladı; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 20.06.2026 22:14
Güncelleme Tarihi: 20.06.2026 22:20

Malatya'da baba eşi ve kızını öldürdü, bir kızını yaraladı

Malatya'da baba eşi ve kızını öldürdü, bir kızını yaraladı

Olay yeri ve zaman

Olay, saat 16.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi Salkımsöğüt Sokak'ta meydana geldi.

Ayrıntılar

İddiaya göre, psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen N.T., aile içi bir sebepten dolayı eşi F.T. ile kızları B.T. ve B.T.'ye silahla ateş açtı. Saldırıda anne ile iki kız kardeş yaralanırken, N.T. de olay sırasında yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yapılan müdahalelere rağmen anne F.T. ile kızlardan B.T. kurtarılamadı. Olayın zanlısı N.T. ile diğer yaralı B.T.'nin hastanedeki tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Soruşturma sürüyor.

MALATYA’DA BABA CİNNETİ: 2 ÖLÜ 2 YARALI

MALATYA’DA BABA CİNNETİ: 2 ÖLÜ 2 YARALI

MALATYA’DA BABA CİNNETİ: 2 ÖLÜ 2 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.