Doğanşehir'de 4,6 Büyüklüğünde Deprem
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından verilen bilgilere göre, depremin merkezi saat 20.20'de Doğanşehir oldu ve 9,75 kilometre derinlikte gerçekleşti.
Malatya'da Gerçekleşen 4,6 Büyüklüğündeki Depremin Ardından Validen Açıklamalar
Depremin ardından, Malatya Valisi Seddar Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum olmadığını belirtti. Vali Yavuz, sosyal medya hesabından da, "İlimiz Doğanşehir merkezli meydana gelen depremde ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im bütün afetlerden milletimizi korusun." dedi.
Adıyaman Valisi Osman Varol ise depremin Adıyaman'da da hissedildiğini ifade ederek, "Kentimizde şu an için herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. İlgili birimlerimize herhangi bir ihbar yok. Ekiplerimiz saha taramasını gerçekleştiriyor. Şu an için çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. Tüm Adıyaman ve Malatya'ya geçmiş olsun diliyorum." şeklinde konuştu.
Belediye Başkanının Mesajı
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileyerek, "Olası olumsuz durumların yaşanmaması en büyük temennimizdir. Tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz." dedi.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.
Malatya Doğanşehir merkezli deprem Adıyaman merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. Paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokaklara çıktı.
Malatya Doğanşehir merkezli deprem Adıyaman merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. Paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokaklara çıktı.