Yeşilyurt Belediyesi'nden kapsamlı park yenileme çalışması
Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Cemal Gürsel Mahallesindeki parkı baştan aşağı yenileyerek mahalle sakinlerine daha modern ve konforlu bir kullanım alanı sundu. Yenileme kapsamında oyun grupları, tartan zemin ve diğer sosyal donatı alanları elden geçirildi, çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı.
Yapılan işler ve donatılar:
Parktaki oyun grupları güvenlik ve estetik kriterlere göre yenilenirken, zemin çalışmalarında tartan malzeme kullanıldı. Bank, aydınlatma ve yürüyüş alanları gibi sosyal donatılar modernize edildi; çevre düzenlemeleriyle birlikte yeşil dokunun korunmasına özen gösterildi. Yapılan düzenlemeler parkın hem görünümünü hem de kullanım kalitesini artırmayı hedefliyor.
Belediye, ilçe genelinde söz konusu çalışmaları benzer standartlarda sürdürerek vatandaşların sosyal yaşamına katkı sağlayan nitelikli alan sayısını artırmayı amaçlıyor.
Başkan ve muhtarın değerlendirmeleri:
Mahalle Muhtarı Gazi Yılmaz, yenileme çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek mahalle adına Prof. Dr. İlhan Geçit ve ekiplere teşekkür etti: "Parkımızda ciddi eksiklikler vardı. Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’e taleplerimizi ilettik. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kısa süre içerisinde parkımızı baştan aşağı yenileyerek mahallemize yakışır, güzel ve modern bir görünüme kavuşturdular."
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise ilçede yeni yaşam alanları oluşturma ve mevcut parkları modernize etme hedefini yineledi. Başkan Geçit, Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki parkta yapılan çalışmaları anlatarak önümüzdeki etaplarda alana daha fonksiyonel bir futbol ve basketbol sahası kazandırılacağını belirtti ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Belediye yetkilileri, çalışmaları etaplar halinde sürdürerek mahallelerin eksikliklerini gidermeye devam edeceklerini ifade etti. Yenilenen park alanı, mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı ve halkın sosyal yaşamına katkı sağlaması hedefleniyor.
YEŞİLYURT’TA PARKLAR YENİLENİYOR, MAHALLELER GÜZELLEŞİYOR