DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.850.818,94 -0,13%

Liverpool, Szoboszlai'nin Serbest Vuruşuyla Arsenal'ı 1-0 Yendi

Anfield'da Liverpool, 83. dakikada Dominik Szoboszlai'nin serbest vuruş golüyle Arsenal'ı 1-0 mağlup etti; Liverpool ligde 3'te 3 yaptı.

Yayın Tarihi: 31.08.2025 20:51
Güncelleme Tarihi: 31.08.2025 20:51

Liverpool, Szoboszlai'nin Serbest Vuruşuyla Arsenal'ı 1-0 Yendi

Liverpool, Arsenal'ı 1-0 Mağlup Etti

Maçın kilit anları ve ligdeki yansımaları

İngiltere Premier Lig'de haftanın öne çıkan maçında geçen sezonun şampiyonu Liverpool, konuk ettiği Arsenal1-0 mağlup etti.

Anfield Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. Maçın kırılma anı 83. dakika'da geldi; Dominik Szoboszlai'nin serbest vuruştan kaydettiği gol Liverpool'u öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Haberde vurgulandığı gibi, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Liverpool, bu sonuçla sahadan galip ayrıldı.

Günün diğer maçında ise, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki diğer İngiliz rakibi Manchester City, deplasmanda Brighton'a 2-1 yenildi.

Bu sonuçların ligdeki erken dönem etkilerine bakıldığında, Liverpool üç maç sonunda üç galibiyet alarak üst sıralarda yer alırken; Manchester City ilk üç haftada bir galibiyet ve iki mağlubiyetle toplam 3 puanda kaldı. Bu tablo sezon başında takımların form grafiğine dair ilk işaretleri veriyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı