Liverpool, Crystal Palace'a 2-1 yenildi — Galatasaray 30 Eylül'de Liverpool'u konuk edecek

Liverpool, Premier Lig'de Crystal Palace'a 2-1 mağlup oldu; Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında 30 Eylül'de Liverpool'u ağırlayacak.

Yayın Tarihi: 27.09.2025 22:10
Güncelleme Tarihi: 27.09.2025 22:10

Liverpool, Crystal Palace'a 2-1 yenildi — Galatasaray 30 Eylül'de Liverpool'u konuk edecek

Liverpool, Crystal Palace'a 2-1 mağlup oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül'de Liverpool'u konuk edecek

Premier Lig'in 6. haftasında oynanan maçta Crystal Palace, konuk ekip Liverpool'u sahasında 2-1 mağlup etti. Bu sonuç, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri arasında dikkat çeken bir gelişme olarak kayda geçti.

Karşılaşmada ilk gol 9. dakikada Ismaila Sarr'ın ayağından gelerek ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Konuk ekip, 87. dakikada Federico Chiesa ile skoru eşitledi. Maçın son anlarında, 90+7. dakikada Edward Nketiah'ın golüyle Crystal Palace mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray'ın bir diğer Premier Lig rakibi Manchester City ise kendi lig maçında konuk ettiği Burnley'i 5-1 ile geçti. Bu sonuçlar, takım performansları ve fikstür açısından grubun dengeleri üzerinde etkili olabilir.

Premier Lig'de ilk 5 haftadaki galibiyet serisinin ardından ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Liverpool, 15 puanla liderliğini sürdürürken, Crystal Palace 12 puana yükseldi. Manchester City'nin ise 10 puanı bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında, Galatasaray 30 Eylül Salı günü sahasında Liverpool'u konuk edecek. Bu karşılaşma, hem grup dengeleri hem de her iki kulübün Avrupa hedefleri açısından belirleyici olma potansiyeli taşıyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı