KUTO’dan 19 Mayıs’a güçlü katılım
Kuşadası’nda Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kuşadası’nda geniş katılımla gerçekleştirilen tören ve etkinliklerle kutlandı. Günün anlam ve önemine uygun olarak düzenlenen programlar, kent genelinde yoğun ilgi gördü.
Programda Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Bülent İlbahar, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Komite Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri toplu olarak yer aldı. Toplu katılım, kurum temsilcilerinin bayram etkinliklerine verdiği önemi ortaya koydu.
Atatürk Heykeli Tören Alanında gerçekleşen çelenk töreni ve kutlama programında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği günün heyecanı birlikte yaşandı. Gençlerin hazırladığı gösteriler ve yoğun katılım, bayramın coşkusunu Kuşadası sokaklarına taşıdı.
Serdar Akdoğan etkinlik sırasında 19 Mayıs’ın bağımsızlık ve milli mücadelenin simgesi olduğunu vurgulayarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle andıklarını belirtti ve tüm gençliğin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Kuşadası’ndaki tören, yerel yönetimler, kurumlar ve gençlerin bir araya gelmesiyle bayramın birlik ve hatırlama işlevini güçlendirdi; toplu katılım, hem anma hem de gençlere yönelik moral ve destek mesajı olarak öne çıktı.
KUŞADASI’NDA 19 MAYIS’A YAKIŞAN COŞKU, KUTO’DAN GÜÇLÜ KATILIM