Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurulu, merkez ve ilçelerden çok sayıda basın mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Ahmet Arabacı yaptı; faaliyet raporları okundu ve üyeler görüş, talep ve önerilerini aktardı.
Genel Kurul ve Seçim
Erkan Sağlam, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkan seçildi. Sağlam, 2017 yılından bu yana yürüttükleri çalışmalara değinerek iletişimi sürdürdüklerini ve birlik ile beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Yeni Dönem Hedefleri ve Projeler
Sağlam, son dönemde bazı eksikliklerin olduğunu kabul ederek yeni dönemde bu eksiklikleri gidermeye odaklanacaklarını ifade etti. Yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler arasında eğitim süreci önemli bir başlık olarak öne çıkıyor.
Basın camiasına yönelik planlanan diğer projeler arasında "yılın enleri" ödül töreni düzenlenmesi ve genç meslektaşlara yönelik çalışmalar yer alıyor. Sağlam, cemiyetin üyelerinden gelen taleplere açık olacağını ve birlikteliği güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Üyelerden Öneriler ve Kurumsal Bağlantılar
Cemiyet üyesi Mehmet Yaylıoğlu, vefat etmiş gazetecilerin isimlerinin Kütahya’daki cadde ve sokaklara verilmesi önerisini sundu; öneri üyeler tarafından ilgi gördü. Sağlam, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile Ege Gazeteciler Federasyonu üyesi olduğunu hatırlatarak yüksek katılımın cemiyetin birlik ve kurumsal gücünü ortaya koyduğunu belirtti.
Yeni Yönetim ve Kurullar
Yönetim Kurulu: Erkan Sağlam, Alibey Aydın, Fatma Çakır, Hüseyin Efe, M. Mert Özalp, Serdar Yiğit, M. Rıdvan Cebecioğlu.
Yedek Üyeler: Bünyamin Çapgulaş, Oğuzhan Kılıç, Ercan Kolku, Mustafa Altıntaş, Mehmet Yaylıoğlu, Mustafa Arıgümüş, Fatma Sümer Soyalp.
Disiplin Kurulu: Ramazan Aydemir, Hüseyin Gezgin, Merve Ergün.
Denetleme Kurulu: Ahmet Arabacı, Engin Sağlam, Mehmet Akın.
Genel kurul, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
CEMİYET ÜYELERİ