Kütahya’da güvenlik zirvesi: ilave tedbirler masaya yatırıldı
Toplantı ve katılımcılar
İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı, Vali Musa Işın başkanlığında valilikte gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Süleyman Ovalı, il protokolü ve güvenlik komisyonu üyeleri katıldı.
Gündem ve değerlendirme
Toplantıda, güvenlik birimlerinin il genelinde yürüttüğü çalışmalar ayrıntılı şekilde ele alındı. Mevcut durum değerlendirildikten sonra, vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik ilave tedbirler masaya yatırıldı ve uygulama öncelikleri tartışıldı.
Toplantı sonrası yaptığı açıklamada Vali Musa Işın, kamu düzeninin korunmasının en önemli öncelikler arasında olduğunu vurguladı. Işın, güvenlik güçlerinin suç ve suçlularla mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti.
Işın ayrıca, özellikle uyuşturucu ve kaçakçılık gibi toplumun huzurunu tehdit eden unsurlara karşı mücadelenin aralıksız devam ettiğini ve trafik güvenliği konusunda denetim ve uygulamaların aynı kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Koordinasyon ve sonraki adımlar
Vali Işın, Kütahya’nın huzur ve güvenliği için emniyet, jandarma ve ilgili tüm kurumların koordinasyon içinde çalıştığını belirtirken, vatandaşların güvenliğinin sağlanması adına gerekli tüm tedbirlerin alınmaya devam edileceğini kaydetti. Toplantı, mevcut çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni tedbirlerin ele alınmasının ardından sona erdi.
KÜTAHYA'DA GÜVENLİK ZİRVESİ, İLAVE TEDBİRLER MASAYA YATIRILDI