Kütahya Altıntaş'ta tır devrildi: sürücü yaralandı

Altıntaş-Zafertepeçalköy yolunda 64 AP 102 plakalı tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı; çevredekiler kurtardı, sağlık ekipleri hastaneye sevk etti. Soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 20.11.2025 19:33
Güncelleme Tarihi: 20.11.2025 19:33

Kütahya Altıntaş'ta tır devrildi: sürücü yaralandı

Kütahya Altıntaş'ta tır devrildi: sürücü yaralandı

Altıntaş ilçesinde kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı. Olay, Altıntaş-Zafertepeçalköy arasında gerçekleşti.

Olayın Detayları

Kazaya karışan araç, 64 AP 102 plakalı tır olup, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Tırda sıkışan sürücü, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Müdahale ve Soruşturma

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulansla hastaneye sevk edildi. İsmi belirtilmeyen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KÜTAHYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KÜTAHYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KÜTAHYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.