Kuşadası'nda motosiklet ağaca çarptı: Sürücü 274 promil alkollü çıktı, 23 bin 258 TL ceza kesildi

Kuşadası'nda plakasız motosikletiyle ağaca çarpan A.A. yaralandı; hastanede 274 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye 23 bin 258 TL ceza ve 6 ay el koyma uygulandı.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 22:41
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 22:48

Kuşadası'nda motosiklet ağaca çarptı: Sürücü 274 promil alkollü çıktı, 23 bin 258 TL ceza kesildi

Kuşadası'nda motosiklet ağaca çarptı: Sürücü 274 promil alkollü çıktı

Kaza ve ilk müdahale

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Türkmen Mahallesi Enver Reis Caddesi üzerinde saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada, plakasız motosikletiyle seyir halinde olan A.A., henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan sürücü yaralandı.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Alkol testi ve idari işlemler

Hastanede yapılan alkol kontrolünde sürücünün 274 promil alkollü olduğu tespit edildi. Trafik ekipleri tarafından sürücüye, alkollü araç kullanmak ve plakasız araç kullanmak suçlarından toplam 23 bin 258 TL idari para cezası uygulandı ve ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE AĞACA ÇARPARAK YARALANAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN YAPILAN KONTROLLERDE...

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE AĞACA ÇARPARAK YARALANAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN YAPILAN KONTROLLERDE 274 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ.

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE AĞACA ÇARPARAK YARALANAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN YAPILAN KONTROLLERDE...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.