Kuşadası'nda balkondan düşen 72 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Kuşadası'nda 21 Haziran akşamı 4'üncü kattaki balkondan düşen Muzaffer Canpolat (72), hastanede hayatını kaybetti; olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 22.06.2026 09:32
Güncelleme Tarihi: 22.06.2026 09:37

Kuşadası'nda balkondan düşen 72 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Kuşadası'nda balkondan düşme sonucu ölüm

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 21 Haziran Pazar akşamı saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, apartmanın 4'üncü katındaki balkonunda bulunan Muzaffer Canpolat (72), henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten düştü.

Olay yeri ve ilk müdahale

Yere düşüşü gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirimde bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Canpolat'ın kalbinin durduğu belirlendi. Ambulansla yapılan müdahale sırasında dakikalarca kalp masajı uygulanan Canpolat, ekiplerin yoğun çabasıyla yeniden hayata döndürüldü ve hastaneye kaldırıldı.

Hastanedeki süreç ve soruşturma

Hastanede tedavi altına alınan Canpolat için doktorların müdahaleleri sürdü; ancak yapılan tüm çabalara rağmen Canpolat yaşamını yitirdi. Ailesinden edinilen bilgiye göre Canpolat uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Olayla ilgili polisiye soruşturma devam ediyor.

Kuşadası'nda balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Kuşadası'nda balkondan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.