Kuşadası'nda jandarma operasyonu: gözaltılar ve ele geçenler
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ile Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasa dışı ekim faaliyetlerine yönelik yürüttükleri çalışmada Davutlar Mahallesi'nde bir adrese operasyon düzenledi.
Operasyon ayrıntıları:
Adreste yapılan aramada 6 kök ekili skunk bitkisi, 1 bong aparatı ve 2 zıvanalı sarma kağıdı ele geçirildi. Bulunan materyaller, jandarma ekipleri tarafından delil olarak alındı ve muhafaza altına alındı.
Gözaltılar ve soruşturma:
Operasyon kapsamında A.G. (22), İ.G. (27) ve Y.K. (23) isimli üç şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ve adli işlemler sürüyor, jandarma ekipleri konuya ilişkin araştırmalarını devam ettiriyor.
AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 6 KÖK EKİLİ SKUNK BİTKİSİ, BONG APARATI VE ZIVANALI SARMA KAĞITLARI ELE GEÇİRİLİRKEN, OPERASYONDA 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.