Kuruyer'de orman yangını hızla kontrol altına alındı

Antakya Kuruyer Mahallesi'ndeki orman yangını, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yayın Tarihi: 12.09.2026 21:34
Güncelleme Tarihi: 12.09.2026 21:43

Kuruyer'de orman yangını hızla kontrol altına alındı

Kuruyer'de orman yangını hızla kontrol altına alındı

Hatay'ın Antakya ilçesi Kuruyer Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Müdahale ve kontrol:

Ekipler yangına hızlı müdahale ederek kısa sürede alevleri bastırdı. Yapılan çalışmalar sonucunda yangın büyümeden kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Vatandaş bildirimi ve sonuç:

Vatandaşların erken ihbarı, müdahalenin çabuk başlamasında etkili oldu. Yetkililer olayla ilgili bilgileri paylaşarak yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

HATAY’IN ANTAKYA İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINI ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE YANGIN...

HATAY’IN ANTAKYA İLÇESİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINI ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE YANGIN BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!