Kurtlar Vadisi'nin üç senaristi Kozinoğlu soruşturması kapsamında adliyeden ayrıldı

Kurtlar Vadisi senaristleri Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Kaşif Kozinoğlu dosyasıyla ilgili 'bilgi sahibi' olarak Silivri adliyesine geldi.

Yayın Tarihi: 14.09.2026 16:46
Güncelleme Tarihi: 14.09.2026 17:10

Kurtlar Vadisi'nin üç senaristi Kozinoğlu soruşturması kapsamında adliyeden ayrıldı

Olayın çerçevesi:

Silivri Cezaevi’nde 2011 yılında yaşamını yitiren eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu ile ilgili soruşturma kapsamında, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na çağrılan isimler arasında Kurtlar Vadisi dizisinin senaristleri yer aldı.

Adliyeye gelen Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan 'bilgi sahibi' sıfatıyla ifade verdi. Başsavcılıktaki ifade işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Adliye çıkışı ve basın karşılaşması:

İfade işlemlerinin sona ermesinin ardından senaristler adliyeden ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarının yönelttiği sorulara cevap vermediler ve açıklama yapmadılar.

Gelişmeye ilişkin resmi makamlar tarafından yapılan açıklama dışında yeni bir bilgi paylaşılmadı; soruşturmanın nasıl ilerleyeceğine ilişkin süreç Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor.

RACİ ŞAŞMAZ

RACİ ŞAŞMAZ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.