Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi” Dizisinin Urfalısı Ahmet Olgun Sünear Kimdir, Kaç Yaşında Nereli? Urfalı Öldü mü?

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi” dizisinde Urfalı karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear, oyunculuk kariyeri, eğitimi ve hayatı ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte Ahmet Olgun Sünear’in biyografisi.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 14:00
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 14:00

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi” Dizisinin Urfalısı Ahmet Olgun Sünear Kimdir, Kaç Yaşında Nereli? Urfalı Öldü mü?

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi” dizisi, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizide, Selahaddin Eyyübi’nin hayatı, mücadelesi ve Kudüs’ü fethi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Urfalı karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear. Peki, Ahmet Olgun Sünear kimdir? Oyunculuk kariyeri, eğitimi ve hayatı ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte Ahmet Olgun Süner’in biyografisi.

selahaddin

AHMET OLGUN SÜNEAR KİMDİR?

Son olarak Al Sancak dizisindeki "Selçuk Türker" karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Olgun Sünear, 24 Aralık 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olan Sünear, kısa bir modellik deneyiminden sonra oyunculuğa yönelmiştir. İlk kez 2009 yılında "Kampüste Çıplak Ayaklar" adlı sinema filminde Arda karakterini canlandırarak kameraların karşısına geçmiştir.

Oyunculuk kariyerine sinemayla başlayan Ahmet Olgun Sünear, daha sonra televizyon dizileri ve sinema filmlerinde çeşitli roller üstlenmiştir. "Son", "Boynu Bükükler", "Maral", "Mayıs Kraliçesi", "Kanıt: Ateş Üstünde", "Seven Ne Yapmaz" gibi projelerde yer alan Sünear, Star Televizyonu'nda yayınlanan "Erkenci Kuş" dizisinde de Bulut karakterine hayat vermiştir. Şimdilerde ise TRT 1 ekranllarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisinde Urfalı karakterine hayat vermektedir.

Ahmet Olgun Sünear, 1.89 metre boyunda, 85 kilo ağırlığındadır ve Oğlak burcudur. Başarılı oyuncunun performansı, izleyiciler tarafından takdirle karşılanmaktadır.