Kozan'da tilkiyle yakınlaşma anları cep telefonu kamerasına yansıdı

Kozan'da Çanakkale Şehitliği dönüşü Süleyman Çankal'ın yolda karşılaştığı tilki, insanlara yaklaşarak cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 04.06.2026 10:38
Güncelleme Tarihi: 04.06.2026 10:42

Kozan'da tilkiyle yakınlaşma anları cep telefonu kamerasına yansıdı

Kozan'da tilkiyle yakınlaşma anları cep telefonu kamerasına yansıdı

Çanakkale Şehitliği dönüşünde yakalanan görüntüler

Adana'nın Kozan ilçesi sakinlerinden Süleyman Çankal'ın, Çanakkale Şehitliği ziyaretinden dönüşte yolda karşılaştığı tilkiyle yaşadığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde tilkinin ziyaretçilere yaklaşması ve çevreyi meraklı bir şekilde koklaması dikkat çekiyor.

Videoda tilkinin bir süre vatandaşların yanında dolaştığı ve oldukça sakin tavırlar sergilediği görülüyor. Tilkinin, insanlardan kaçmak yerine yanlarına kadar gelmesi ve açık araç kapısını koklaması kaydedildi; bu durum izleyiciler için alışılmadık anlar oluşturdu.

Çankal yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yolda aracımızın yanında bir tilki gördük. Önce geçip gideceğini düşündük. Ancak seslenince bize doğru gelmeye başladı. Bir süre sonra peşimizden geldiğini fark ettik ve durduk. Araç kapısı açık olunca sanki aracın içine girecekmiş gibi davrandı. Yanımızda yiyecek olarak fazla bir şey yoktu, bir miktar bisküvi verdik. Yakındaki çöp konteynerinde yiyecek bulabilir miyiz diye baktık ancak bir şey çıkmadı. Tilkinin yanımızdan ayrılmayışı bizim için farklı ve ilginç bir hatıra oldu."

Görüntüler, yerel yaşam çevresinde hayvanların insanlara yaklaşabildiğini gösterirken, izleyenler için de kısa süreli ve dikkat çekici bir anı olarak kaydedildi.

ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDE YAŞAYAN SÜLEYMAN ÇANKAL'IN, ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ DÖNÜŞÜNDE...

ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDE YAŞAYAN SÜLEYMAN ÇANKAL'IN, ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ DÖNÜŞÜNDE KARŞILAŞTIĞI TİLKİYLE YAŞADIĞI İLGİNÇ ANLAR KAMERAYA YANSIDI.

ADANA'NIN KOZAN İLÇESİNDE YAŞAYAN SÜLEYMAN ÇANKAL'IN, ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ DÖNÜŞÜNDE...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.