Köyceğizli taekwondocular Yatağan'da başarılı bir performans sergiledi
Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Taekwondo Takımı, Yatağan ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Taekwondo Şampiyonasında önemli dereceler elde etti. Turnuva, Yatağan Spor Salonu’nda gerçekleştirilirken organizasyon genç sporcular ve yeni aday hakemler için tecrübe fırsatı sundu.
Turnuva detayları
Şampiyonaya toplam 11 kulüp ve 187 sporcu katıldı. Organizasyon boyunca 112 müsabaka yapıldı ve yarışmalar Yıldızlar, Gençler ile Büyükler kategorilerinde gerçekleşti.
Köyceğiz takımının sonuçları
Köyceğiz Taekwondo Takımı, organizasyona 15 sporcu ile katıldı ve toplamda 9 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazandı. Bu sonuçlarla takım, gençler kategorisinde şampiyon olurken, büyükler kategorisinde ikinci sırada yer aldı.
Tebrik ve değerlendirme
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, "Tüm sporcularımızı yürekten kutluyor, emeği geçen antrenör, hakem ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Organizasyon, bölgedeki kulüpler için hem rekabet hem de gelişim açısından değerli bir sınav niteliği taşıdı.
MUĞLA’NIN KÖYCEĞİZ İLÇESİ TAEKWONDO TAKIMI YATAĞAN İLÇESİNDE YAPILAN 29 EKİM CUMHURİYET KUPASI YILDIZLAR, GENÇLER VE BÜYÜKLER İL ŞAMPİYONASINDA ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİ.