DOLAR
42,88 0%
EURO
50,49 0%
ALTIN
6.251,62 0%
BITCOIN
3.767.114,57 -0,35%

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü'nde yarıyıl tatili: Nefes Teknikleri ve Meditasyon dersi tamamlandı

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü'nde 'Nefes Teknikleri ve Meditasyon' dersi tamamlandı; 60 yaş üstü öğrenciler eğitimlerden memnun kalarak yarıyıl tatilini değerlendirecek.

Yayın Tarihi: 28.12.2025 13:39
Güncelleme Tarihi: 28.12.2025 13:39

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü'nde yarıyıl tatili: Nefes Teknikleri ve Meditasyon dersi tamamlandı

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü'nde yarıyıl tatili başladı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 60 yaş üstü vatandaşların eğitim gördüğü Tazelenme Üniversitesi kapsamında düzenlenen 'Nefes Teknikleri ve Meditasyon' dersinin tamamlanmasıyla yarıyıl tatili başladı.

Eğitim içeriği ve uygulama

Eğitmen Güliz Akgüzel, teorik ve uygulamalı oturumlar şeklinde verdiği nefes eğitimleriyle katılımcıların rahatlamasını sağlamayı hedefledi. Dersler, Köyceğiz Sağlık Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi ve Tazelenme Üniversitesi öğrencileri yoğun rağbet gösterdi.

Gönüllülük esasıyla yürütülen program

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Köyceğiz Tazelenme Kampüsü bünyesinde görev yapan eğiticiler, programı gönüllülük esasına göre yürütüyor. Bu yapı, kampüsün yerel katılım ve sürdürülebilir eğitim modeline katkı sunuyor.

Öğrencilerin geri bildirimi

Tazelenme Üniversitesi Köyceğiz Kampüsü öğrencileri, eğitimlerden mutlu olduklarını ve derslerden fayda gördüklerini belirtti. Birçok öğrenci, yarıyıl tatili istemediklerini ifade ederek programın devamına yönelik isteğini dile getirdi.

Not: Haber, kampüs bünyesinde tamamlanan 'Nefes Teknikleri ve Meditasyon' dersinin sonuçlarına dayanmaktadır.

KÖYCEĞİZ TAZELENME KAMPÜSÜ’NDE YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

KÖYCEĞİZ TAZELENME KAMPÜSÜ’NDE YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

KÖYCEĞİZ TAZELENME KAMPÜSÜ’NDE YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.