DOLAR
42,59 -0,01%
EURO
50,13 -0,65%
ALTIN
5.844,73 -0,86%
BITCOIN
3.892.772,52 1,08%

Köşk’te 3. Geleneksel Minik Şefler Etkinliği: 5. Sınıf Öğrencileri KMTAL ile Ortak Mutfağa Girdi

Köşk'te 3. Geleneksel Minik Şefler etkinliğinde Beyköy Polis Abla Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri KMTAL ile mutfakta kurabiye ve tatlı yaptı; ilçe yöneticileri katıldı.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 15:08
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 15:08

Köşk’te 3. Geleneksel Minik Şefler Etkinliği: 5. Sınıf Öğrencileri KMTAL ile Ortak Mutfağa Girdi

Köşk’te 3. Geleneksel Minik Şefler Etkinliği öğrencilerden yoğun ilgi gördü

Köşk Beyköy Polis Abla Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (KMTAL) Yiyecek İçecek Hizmetleri Programı öğrencileriyle aynı mutfakta buluşarak anlamlı ve uygulamalı bir deneyim yaşadı.

Etkinlik ve uygulama

Minik öğrenciler, KMTAL öğrencilerinin eşliğinde mutfağa girerek kurabiye ve tatlılar hazırladı. Etkinlik süresince çocuklar hem üretme sürecinin keyfini yaşadı hem de mutfağın sıcak atmosferinde paylaşmayı ve birlikte başarmanın memnuniyetini deneyimledi.

Bu tür uygulamalı etkinlikler, çocukların el becerilerini geliştirmesine, ekip çalışması ve sorumluluk duygusunu pekiştirmesine katkı sağlıyor. Mesleki eğitim öğrencileri ile yapılan etkileşim ise mesleki farkındalığın ve okul içi iş birliklerinin güçlenmesine hizmet ediyor.

Katılımcılar ve değerlendirme

Etkinliğe Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, İlçe Şube Müdürü Alper Kuşoğlu, Fatih Keyik ve Okul Müdür Yardımcısı Alev Aydın ile okul öğretmen ve öğrencileri katıldı. Selim Karataş, öğrencilerle yakından ilgilenerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

3. Geleneksel olarak düzenlenen etkinlik, okul ve meslek liseleri arasındaki iş birliğinin somut bir örneği olarak öne çıktı ve katılımcılar için hem eğitimsel hem de sosyal açıdan değerli bir deneyim sundu.

KÖŞK BEYKÖY POLİS ABLA ORTAOKULU 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ, KÖŞK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ...

KÖŞK BEYKÖY POLİS ABLA ORTAOKULU 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ, KÖŞK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (KMTAL) YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİYLE AYNI MUTFAKTA BULUŞARAK UNUTULMAZ BİR DENEYİM YAŞADI.

KÖŞK BEYKÖY POLİS ABLA ORTAOKULU 5.SINIF ÖĞRENCİLERİ, KÖŞK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.