Korkuteli Devlet Hastanesi'ne atanan uzmanlar göreve başladı
Korkuteli Devlet Hastanesi'ne ataması yapılan dört uzman doktor görevlerine başladı. Yeni katılan hekimler poliklinik hizmetlerinde hasta kabulüne başlayarak hastanenin uzmanlık dağılımını genişletti.
yeni uzmanlar ve görev alanları:
Dr. Yağmur Karaca psikiyatri polikliniğinde göreve başladı. Dr. Ayten Feyza Çoban Kızılkaya iç hastalıkları alanında, Dr. Aslı Karadağ Özdemir fizik tedavi ve rehabilitasyon branşında, Dr. Atakan Özturan ise kulak burun boğaz hastalıkları polikliniğinde hasta kabulüne başladı. Her bir uzman kendi branşında poliklinik hizmetlerini yürütüyor.
hastanenin hizmet kapasitesi ve başhekim değerlendirmesi:
Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Berna Gencel yapılan atamalarla hastanenin kadro sayısının arttığını vurguladı. Başhekim Gencel, ilçe halkına en üst seviyede hizmet vermeye devam ettiklerini, sağlıkta kaliteyi artırma ve vatandaşlara gerekli hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını belirtti. Ayrıca ihtiyacı olan herkese hasta ile çalışan güvenliği ve memnuniyetinden ödün vermeden, doğru uygulamalarla doğru zamanda eşit hizmet sağlanmasının hedeflendiğini ifade etti.
Bu atamalarla birlikte Korkuteli Devlet Hastanesi, psikiyatri, iç hastalıkları, fizik tedavi ve KBB hizmetlerinde daha güçlü bir kadroya sahip olarak ilçeye hizmet vermeyi sürdürecek.
KBB UZMANI ATAKAN ÖZTURAN