Köprübaşı'nda takla: 11 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Kayseri'nin Bünyan ilçesi Köprübaşı mahallesi yakınlarında 22 KB 007 plakalı otomobil takla attı; 11 yaşındaki J.G. yaşamını yitirdi, üç kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 08.08.2026 10:53
Güncelleme Tarihi: 08.08.2026 10:53

Köprübaşı'nda takla: 11 yaşındaki kız hayatını kaybetti

kaza anı ve konum

Kazanın meydana geldiği yer, Kayseri’nin Bünyan ilçesi Köprübaşı mahallesi sınırları içindeki Kayseri - Malatya karayolu olarak bildirildi. 22 KB 007 plakalı otomobili kullanan sürücü E.G. (55) iddialara göre direksiyon hakimiyetini kaybedince araç takla attı.

müdahale ve yaralılar:

Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan kontrollerde otomobilde bulunan J.G.'nin (11) hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralananlar arasında sürücü E.G. ile D.G. (51) ve A.G. (15) bulunuyor; üç yaralı da ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

araç kaldırma ve soruşturma:

Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil, ekiplerin incelemelerinin tamamlanmasının ardından çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma tarafından gerekli soruşturma başlatıldı ve kaza nedenlerinin netleştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.