Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor, Trendyol Süper Lig 29. haftasında Fatih Karagümrük maçı için Kayacık Tesisleri'nde CORE ısınma ve saha çalışmalarıyla hazırlıklarını sürdürdü.

Yayın Tarihi: 08.04.2026 22:25
Güncelleme Tarihi: 08.04.2026 22:25

Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde Fatih Karagümrük hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında konuk edeceği Fatih Karagümrük maçı öncesi hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde sürdürdü.

Antrenmanın içeriği

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan CORE ısınma ile başladı. Sahadaki bölüm, yoğun yağış altında devam etti ve çalışmalar topla oyun ile turnuva maçları şeklinde tamamlandı.

Gelecek program

Yeşil-beyazlı ekip, hazırlıklarına yarın saat 14.30'ta yapılacak antrenman ile devam edecek.

KONYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 29. HAFTASINDA FATİH KARAGÜMRÜK’Ü KONUK EDECEĞİ KARŞILAŞMANIN...

KONYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 29. HAFTASINDA FATİH KARAGÜMRÜK’Ü KONUK EDECEĞİ KARŞILAŞMANIN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ.

KONYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG’İN 29. HAFTASINDA FATİH KARAGÜMRÜK’Ü KONUK EDECEĞİ KARŞILAŞMANIN...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.