Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen silahlı kavga sonuçlarıyla dikkat çekti. Bir kişinin aracında seyir halindeyken silahla yaralanması üzerine, polis ekipleri hızlı bir müdahalede bulundu.
Olay, Uzunharmanlar Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde meydana geldi. E.M.A. ve D.A. arasında gerçekleşen tartışma sonrası, D.A. silahını çıkararak rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu, Abdürreşit Caddesi'nde seyir halindeki F.M.B. (45) boynundan yaralandı.
Yaralı sürücü, olay sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Emniyet güçleri, olayın ardından yaptıkları çalışmalar neticesinde E.M.A. ve D.A.'yı gözaltına aldı.
Adliyeye sevk edilen D.A., sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, E.M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.