Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Olayı: Bir Çift Hayatını Kaybetti

Konya'nın Akşehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir çift yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 03.04.2025 18:15
Güncelleme Tarihi: 03.04.2025 18:15

Konya'da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Olayı: Bir Çift Hayatını Kaybetti

Konya'nın Akşehir ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle bir çift yaşamını yitirdi. Olay, Ortaca Mahallesi'nde meydana geldi.

Eski muhtar Ali İhsan Çalgıcı ve eşi Sıddıka Çalgıcı'nın hareketsiz yattığını gören yakınları, derhal 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede çiftin sobadan sızan gaz sebebiyle zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi.

Nöbetçi savcının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından, Ali İhsan Çalgıcı ve Sıddıka Çalgıcı'nın cenazeleri Konya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı