Konya'da ayrılık aşamasındaki kadın eşi tarafından bıçaklandı, ağır yaralı

Konya Selçuklu'da ayrılık aşamasındaki yabancı uyruklu kadın, eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı; şüpheli kaçtı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 04.06.2026 21:12
Güncelleme Tarihi: 04.06.2026 21:16

Konya'da ayrılık aşamasındaki kadın eşi tarafından bıçaklandı, ağır yaralı

Konya'da ayrılık aşamasındaki kadın eşi tarafından bıçaklandı

Olay Selçuklu Akıncılar Mahallesi'nde, soruşturma sürüyor

Konya merkez Selçuklu ilçesi Akıncılar Mahallesi Dündar Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 3. katında 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, ayrılık aşamasında olduğu öğrenilen yabancı uyruklu İbrahim El F., sokak üzerindeki karısı Emine El M.'nin bulunduğu eve geldi.

Taraflar arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sırasında İbrahim El F.'nin, eşini boynundan ve göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan kadını Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için emniyet birimleri çalışma başlattı ve olayla ilgili tahkikatın sürdüğü açıklandı.

Bu tür vakalarda emniyet ve sağlık birimlerinin eş zamanlı müdahalesi, hem adli sürecin sağlıklı yürütülmesi hem de mağdurun acil sağlık ihtiyaçlarının karşılanması açısından önem taşıyor. Yetkililer, olayla ilgili bilgisi olan vatandaşları polisle irtibata geçmeye çağırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kocası tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı

Kocası tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.