Konya'da 4,3 Büyüklüğünde Deprem
Bugün saat 06.40'da Konya'nın Ilgın ilçesi merkezli 4,3 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, sarsıntı çevre illerden de hissedildi.
İçişleri Bakanı'ndan Açıklama
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda depreme ilişkin bilgi verdi. Yerlikaya, "Konya Ilgın'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır" dedi.
Bakan, "An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.