Kontrolden çıkan otomobil takla attı

Eskişehir çevreyolunda kontrolden çıkan otomobil takla atarak orta refüjde ters döndü; olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 11:50
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 13:01

Kontrolden çıkan otomobil takla attı

Kontrolden çıkan otomobil takla attı

Eskişehir-Ankara çevreyolu Gündoğdu Mahallesi mevkiinde, Ankara istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil takla atarak orta refüjde ters döndü.

Kaza anı ve müdahale

Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen araç kontrolden çıktıktan sonra savrularak yolun ortasındaki refüje ters döndü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazanın ardından bölgede trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı ve otomobilin çekici yardımıyla kaldırılması için çalışma başlatıldı.

İnceleme

Kazanın çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri sahada inceleme başlattı ve kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ESKİŞEHİR'DE SEYİR HALİNDEYKEN SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, ÇEVRE...

ESKİŞEHİR'DE SEYİR HALİNDEYKEN SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, ÇEVRE YOLUNDA TAKLA ATARAK ORTA REFÜJDE TERS DÖNDÜ.

ESKİŞEHİR'DE SEYİR HALİNDEYKEN SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ OTOMOBİL, ÇEVRE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.