Kontrolden çıkan motosiklet iki araca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Ankara Altındağ'da 14 yaşındaki sürücünün motosikleti iki otomobile çarptı; kazada 18 yaşındaki Barış Şentürk öldü, 2 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 30.09.2026 14:13
Güncelleme Tarihi: 30.09.2026 14:27

Kontrolden çıkan motosiklet iki araca çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

kaza yerinde ilk belirlemeler:

Kaza, dün 21.00 sıralarında Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi Şehit Serdar Koçak Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülüğünü 14 yaşındaki Y.Ü.'nün yaptığı ve üzerinde arkadaşları Barış Şentürk (18) ile K.B. (18)'nin bulunduğu 06 DCR 267 plakalı motosiklet kontrolden çıktı.

çarpışmanın seyrine ilişkin ayrıntılar:

Motosiklet önce H.T. (26) idaresindeki 66 AED 183 plakalı araca, ardından Ü.A. (29) yönetimindeki 06 GB 7505 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; olay yerinde müdahale yapıldı ve adli süreç başlatıldı.

yaralılar ve adli işlemler:

Motosiklet üzerindeki Barış Şentürk (18) kazada yaşamını yitirdi. Şentürk'ün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi ve Kırıkkale'de toprağa verildi. Yaralanan sürücü Y.Ü. ile diğer yolcu K.B. Etlik Şehir Hastanesine kaldırıldı; Y.Ü.'nün ağır yaralı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan sürücü H.T.'nin adliyeye sevk edileceği belirtildi. Ayrıca, kazaya karışan Diyarbakır kayıtlı motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi. Olayla ilgili incelemeler ve soruşturma devam ediyor.

ANKARA'DA, SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ MOTOSİKLET, İKİ OTOMOBİLE ÇARPTI. KAZA NEDENİYLE...

ANKARA'DA, SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ MOTOSİKLET, İKİ OTOMOBİLE ÇARPTI. KAZA NEDENİYLE MOTOSİKLETTEKİ BİR KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, BİR AĞIR YARALI ÇOCUK OLMAK ÜZERE TOPLAM İKİ KİŞİ YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.