Kocasinan'da Şeker Mahallesi buluşması: Başkan Çolakbayrakdar gençlerin taleplerine yanıt verdi
Program ve yerinde dinleme
Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor programının yeni dönem buluşmalarına Şeker Mahallesi'nden başlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini yerinde dinledi. Programa AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu ile başkan yardımcıları ve ilgili müdürler eşlik etti.
Mahalle ziyaretinde vatandaşların sorun ve beklentileri tek tek not alındı; saha incelemeleri yapılarak ilgili birimlere gerekli talimatlar verildi. Başkan Çolakbayrakdar, yüz yüze iletişimin belediyeciliğin temel unsurlarından biri olduğunu vurguladı.
Gençlere halı saha ve voleybol sahası müjdesi
Çocuklar ve gençlerin yoğun talebi üzerine Başkan Çolakbayrakdar, mahalleye halı saha ve voleybol sahası kazandırılacağını duyurdu. Başkan, uygun alan tespit edildikten sonra sürecin hızlı bir şekilde başlatılacağını belirtti ve şöyle konuştu: ‘Bu kadar içten ve samimi bir talebi karşılıksız bırakmamız mümkün değil. Allah’ın izniyle gençlerimize halı saha kazandıracağız. Bunun yanında voleybol sahasını da projeye dahil edeceğiz. Kızlarımızı da unutmadık.’
Park ve yeşil alan anlayışı
Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin park ve yeşil alan yatırımlarına dikkat çekerek, yapılan parkların yalnızca dinlenme değil, aynı zamanda sosyal yaşam merkezleri olduğunu belirtti. Başkanın ifadesiyle ‘Kocasinan’da artık küçük ölçekli park anlayışı geride kaldı’; yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun grupları ve geniş yeşil alanların yer aldığı fonksiyonel yaşam alanları hedefleniyor.
Çözüm odaklı belediyecilik ve mahalle memnuniyeti
Program boyunca gelen talepleri not alan ve ilgili müdürlere yerinde talimatlar veren Başkan Çolakbayrakdar, çözüm odaklı yaklaşımıyla öne çıktı. Şeker Mahallesi sakinleri, sorunlarının doğrudan dinlenmesinden ve taleplerine anında karşılık verilmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek başkana teşekkür etti.
Şeker Mahallesi'nin Kayseri'nin gelişen bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan, bölgenin planlı yapılaşmayla daha değerli bir yaşam alanına dönüşeceğini ve sosyal donatı yatırımlarının artarak devam edeceğini ifade etti.
KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR; 'VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR' PROGRAMININ YENİ DÖNEM BULUŞMALARINA ŞEKER MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI.