Başkan Arıcı'nın ziyaretinin amacı:
Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Görüşmede, yerel basının rolü, gazetecilik faaliyetleri ve Koçarlı'da yürütülen çalışmaların aktarılması üzerinde duruldu.
Ziyarette, belediye ile basın arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve halkın doğru bilgilendirilmesi için karşılıklı beklentiler ele alındı. Toplantı, ilçede yürütülen hizmetlerin şeffaf biçimde paylaşılması ve basın mensuplarının saha çalışmalarıyla ilgili ihtiyaçlarının değerlendirilmesi açısından önem taşıdı.
Görüş alışverişinin gündem maddeleri:
Taraflar, yerel haberlerin erişilebilirliğinin artırılması, belediye projelerinin zamanında duyurulması ve gazetecilik etiği konularında görüş bildirdi. Toplantı sırasında basın mensuplarının saha haberciliğine verdiği katkı ile yerel yönetimlerin iletişim kanallarının etkin kullanımı öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Nazik ziyaretlerinden dolayı Özgür Arıcı’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz". Bu ifade, karşılıklı saygı ve işbirliği niyetinin açık bir göstergesi olarak sunuldu.
Ziyaret, belediye yetkilileri ile yerel medya arasında sürdürülebilir bir diyaloğun tesis edilmesine yönelik somut adımların atılması gerektiğini hatırlattı. Her iki taraf da ilerleyen dönemde benzer temasların süreceğini ve koordinasyonun artacağını belirtti.
BAŞKAN ARICI GAZETECİLERLE BULUŞTU