Kocaeli’de zabıta, koltuk değnekli öğrencinin yardımına koştu
Kocaeli'de görev başındaki zabıta personelinin, koltuk değnekleriyle yürümekte güçlük çeken bir öğrencinin yardımına koştuğu anlar kaydedildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, sabah mesaisi sırasındaki denetimler esnasında, ailesi tarafından okula bırakılan bir öğrencinin koltuk değnekleriyle yürümekte zorlandığını fark etti. Duruma kayıtsız kalmayan personel, hemen aracın yanına giderek çocuğun inmesine yardımcı oldu.
Zabıta personeli, öğrencinin çantasını alarak güvenli şekilde okul binasına ulaşana kadar eşlik etti. Bu müdahale, öğrencinin güvenli ulaşıma destek sağlanması açısından örnek bir davranış olarak değerlendirildi.
O anlar araç kamerasına yansıdı
Zabıta personelinin sabah trafiği sırasında sergilediği duyarlı davranış, o sırada arkada bekleyen bir başka aracın kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntüler, kamu görevlilerinin topluma doğrudan hizmet sunma sorumluluğunu ve sahadaki insani müdahalelerin önemini gözler önüne serdi.
KOCAELİ'DE GÖREVİ BAŞINDAKİ ZABITA PERSONELİNİN, KOLTUK DEĞNEĞİYLE YÜRÜMEKTE GÜÇLÜK ÇEKEN ÖĞRENCİNİN ARACINDAN İNMESİNE YARDIM EDİP ÇANTASINI TAŞIYARAK OKULUNA EŞLİK ETTİĞİ ANLAR, ARAÇ KAMERASI TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ.