Kocaeli'de Yunus Timleri Durdurdu: Üzerinden 28 Gram Bonzai Çıkan Şahıs Tutuklandı

Kocaeli'de 22 Kasım'da Derince'de durdurulan G.A., üzerinde 28 gram bonzaiyle yakalandı; mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 23.11.2025 19:29
Güncelleme Tarihi: 23.11.2025 19:29

Kocaeli'de Yunus Timleri Durdurdu: Üzerinden 28 Gram Bonzai Çıkan Şahıs Tutuklandı

Kocaeli'de Yunus Timleri Durdurdu: Üzerinden 28 Gram Bonzai Çıkan Şahıs Tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis (Yunus) Timleri, 22 Kasım'da Derince ilçesinde yaptıkları denetimde şüphe üzerine G.A. adlı şahsı durdurdu.

Arama ve Adli Süreç

Üzerinde yapılan aramada 28 gram bonzai ele geçirilen G.A. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOCAELİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURDUĞU ŞAHSIN ÜZERİNDE 28 GRAM BONZAİ...

KOCAELİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURDUĞU ŞAHSIN ÜZERİNDE 28 GRAM BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ. GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.